Cirkusrevyen Classic

Cirkusrevyen Classic

23. - 24. juli 2022
Afgang fra Skive, Herning og Ikast

Prisen inkluderer

 • Buskørsel
 • Erfaren rejseleder på hele turen
 • Kaffe og frokostsandwich
 • Indkvartering på 4* Københavnerhotel med morgenmad
 • Transport til Bakken t/r
 • Aftenbuffet på Bakkens Perle
 • A-billetter til forestillingen
 • Kaffe inden kørslen hjemad
Praktiske informationer sendes via mail senere.
Velegnet til gangbesværede
Tid på egen hånd

Program

2022 byder Danmarks største revy atter på en ordentlig omgang knivskarp komik, spidendesamfundssatire, sang, dans og glad musik. Holdet er sat med Carsten Svendsen, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Pernille Schrøder. Alle vil være topklar på at tage det nye årop til spydig revision. Som sædvanlig har vi sikret os nogle af de bedste billetter lige foran scenen og et hotel i centrumaf København, så glæd til en forrygende weekend. Vi har en Københavnerkyndig rejseleder medunder hele turen, så vi får løbende gode informationer og råd.

 • 4 stjernet hotel og billetter på første parket

  Efter opsamling i Skive og Herning kører bussen mod Fyn og Sjælland. Vi holder frokostpause påFyn, hvor der serveres sandwich, og der er mulighed for at strække benene. Herefter kører vidirekte til vores hotel, det 4-stjernede hotel, Copenhagen Island, der ligger smukt placeret vedkajkanten i Københavns havn. Herfra er der skøn udsigt både over havnen og over byens tage ogtårne. Blot 5 minutters gang fra Islands Brygge, Fisketorvet og Kødbyen, med en fantastiskstemning i de gamle slagtehaller og butikker, og nu et populært samlingspunkt for både lokalebeboere og gæster i København.

  Vi indkvarteres på det topmoderne hotel med gratis Wi-Fi, aircondition, TV, hårtørrer mm. på alle værelser. Vi har vores egen rejseleder med og har du lyst, kan vedkommende sikkert overtales til en lille tur idet spændende nærområde.

  Sidst på eftermiddagen kører vi med bussen, via Strandvejen, til Dyrehavsbakken i Klampenborg.Vi indleder den fornøjelige aften på Restaurant Bakkens Perle, kendt for deres gode danskekøkken. Her får vi den store aftenbuffet med mange spændende lune og kolde retter.
  Så er det tid til at opleve verdens ældste eksisterende forlystelsespark med "næsten garanti" forgod stemning. Gå en afslappet tur rundt i parken, hvor der er små listige steder at droppe ind ellerbesøg afsnittet af Bakken med en næsten tro kopi af Korsbæk by.

  Kl. 21.00 begynder årets brag af Cirkusrevyen, så hold på hat, briller og tænder, den får garanteretalt, hvad den kan trække!
  Efter forestillingen kører vi direkte tilbage til vores hotel, hvor der er mulighed for en drink i bareneller en tur i byen - det er jo lørdag:-)

 • Københavns mange muligheder

  Søndag , efter et godt morgenbord sætter vi bagagen ind i hotellets aflåste rum. Første halvdel afdagen er på egen hånd. Oplev for eksempel Nyhavn, se vagtskiftet på Amalienborg eller gå en turgennem Strøget. Der er mange muligheder og rejselederen hjælper gerne med forslag. Også tilgode frokoststeder.

  Tidlig eftermiddag samles vi ved hotellet for at køre en kort byrundtur for de,som har lyst til det, inden vi kører mod Jylland.

  Vi er hjemme igen omkring kl. 21 - 22 efter to oplevelsesrige dage på Sjælland.

 

Bestil her

praktiske informationer

Herning
Skive
IkastSkave Turistfart

Sædereservation kan tilkøbes for 50 kroner og bestilles igennem Læserklubben på mail [email protected] eller telefon 9626 3756/57

Skave Turistfart er medlem af Rejsegarantifonden. Medlemsnummer: 2141

pdf ikonSkave Turistfarts handelsbetingelser

Bestilling
Særpris for abonnenter 2.395 kr.
Pris 2.495 kr.
Antal personer
* Udsolgt
Sorry, This product is out of stock....
*Denne oplevelse er kun for abonnenter*
BESTIL GENNEM LÆSERKLUBBEN

Bestil igennem Læserklubben på [email protected]
eller telefon 9626 3756 / 9626 3757

Mandag til torsdag 08.00 - 16.00

Fredag 08.00 - 15:30.