Japan, Solens Rige

Japan, Solens Rige

3. - 13. oktober 2022
Afgang fra Billund

Prisen inkluderer

 • Fly: Billund - Osaka//Tokyo - Billund

 • Dansk rejseleder fra Billund til og med Tokyo

 • Overnatninger på turistklasse hoteller

 • Morgenmad dagligt

 • Togpas til Japan Rail

 • Sejltur til øen Miya-Jima

 • Sejltur på Ashi søen

 • Svævebane på Komagatake bjerget

 • Transport som nævnt mellem byer og seværdigheder

 • Alle de nævnte udflugter

 • Heldagstur til Mount Fuji (engelsktalende)

 • Alle entréer til de nævnte seværdigheder og museer

 • Lufthavnsskatter, afgifter og brændstoftillæg

Eneværelsestillæg koster 3200 kroner. 

Tilkøb af eneværelse sker via Læserklubben på [email protected] eller telefon 9626 3756/57

Vi sender rejsedokumenter samt afrejsebrev med praktiske informationer godt en uge før afgang. Kopi af pas bedes venligst sendt til [email protected] eller afleveret på avisen.
Velegnet til gangbesværede
Tid på egen hånd

Program

Kyoto, kejserpaladset, shinto helligdomme, shogunens palads, Shogunen var samuraiernes leder, Zen buddhistiske templer, Geishaer, Nishiki madmarked, Hiroshima & smukke haver, Tokyo med Mount Fiji i det fjerne, besøge station 5 på Mount Fiji, sejle på Ashi søen Et lille udpluk af dine oplevelser på denne rejse Vi bevæger os i samme takt som japanerne selv ved at benytte de velfungerende lokale transportmuligheder, tog, metro, taxa, og det verdensberømte tog, Shinkansen, vi møder Japan i øjenhøjde også på spændende gåture.

 • Dag 1

  Billund - Osaka

  Vi flyver fra Billund lufthavn, herfra starter vi vores rejse til Osaka i Japan. På rejsen er der et flyskifte i München. 4. oktober: Osaka - Kyoto Efter ankomsten til Osaka lufthavn, skal vi hente vores tog pas, som vi skal bruge på rejsen. Togpasset er personligt og kan bruges på de fleste Japan Rail linjer. Når alle har deres dokumenter, forlader vi Osaka lufthavn og kører til Kyoto. Turen tager cirka 5 kvarter. Fremme i Kyoto tager vi direkte til hotellet, hvor vi får opbevaret bagagen. Herefter starter vi vores udforskning af Kyoto. Byen er et kulturelt centrum i Japan, af samme grund var byen fredet af Amerikanerne under 2 Verdenskrig. I perioden 794 til 1868 var det Japans hovedstad, så hvad er mere naturligt end at starte vores besøg ved kejser paladset. Selvom hovedstaden blev flyttet til Tokyo i 1868, så bruges paladset stadig af kejser familien, primært i forbindelse med ceremonier eller besøg fra udlandet. Tilbage på hotellet får vi udleveret vores nøgler og det er tid til at slappe af.

 • Dag 2

  Kyoto

  Efter morgenmaden mødes vi for at opleve Fushimi Inari Taisha helligdommen. Det er et af de smukkeste og mest berømte Shinto helligdomme, det gør også at der efter kl. 09.00 kan være utrolig mange besøgende. Derfor tager vi toget derud lidt tidligere, så vi er der før alle busserne kommer. Shinto religionen er den ældste religion i Japan, alene i Kyoto er der 400 Shinto helligdomme. Fremme ved Fushimi Inari Taisha er der cirka 10.000 Torii, det er porte som renser sjælen når vi går igennem dem. Det er en anderledes men smuk oplevelse. I går oplevede vi Kejserens palads, i dag skal vi opleve Shogunens palads, i en længere periode var Shogunen den virkelige hersker over Japan, det skyldes at Shogunen var leder af Samuraierne og dermed havde den militære magt. Vi giver os tid til at opleve og nyde det imponerende palads og haven der er bygget for at udstråle magt. Vi fortsætter herefter til den hyggelige bydel, Arashiyama, der er tid til at spise frokost og nyde de mange hyggelige butikker, før vi mødes igen. Når vi er samlet går vi en tur gennem den hyggelige skov af bambus. Når vi er tilbage på hotellet er der tid på egen hånd før vi mødes igen.
  Aftenens udflugt går til bydelen Gion, bydelen er kendt for de smukke Geishaer, men der er også en anderledes og meget hyggelig stemning, mens vi går rundt i området.

 • Dag 3

  Kyoto

  Vi skal opleve den gyldne pavillon, da Shogun Yoshimitsu overdrog hvervet til sønnen, flyttede han væk fra paladset og blev munk. Derfor er der bygget en Zen buddistisk tempel kendt som den gyldne pavillon på grunden. Vi skal se bygningerne udefra og nyde den smukke have. Intet besøg i Japan uden et stop ved et lokalt marked, vi skal opleve Nishiki markedet. Den første mad bod blev etableret i år 1310, i området er der hundredvis af boder og små restauranter. Resten af dagen er afsat til oplevelser på egen hånd, rejselederen står naturligvis til rådighed med forslag.

 • Dag 4

  Kyoto - Hiroshima

  Vi forlader Kyoto og kører med Shinkansen mod Hiroshima, dette imponerende transportmiddel har en tophastighed over 300 km/t. På rejsen kommer togstewardessen rundt, så der er mulighed for at købe kaffe/te og tilbehør. Fremme i Hiroshima tager vi til hotellet og afleverer bagagen. Vi skal opleve Hiroshima slottet, den blev som en meget stor del af byen ødelagt, da atombomben ramte den 6. august 1945, men blev genopbygget i 1958. I dag er den museum for Hiroshimas historie før anden verdenskrig. På vej tilbage mod hotellet skal vi opleve den smukke have, Shukkei-en. Haven er beliggende ved Enko floden og blev oprindeligt anlagt i 1620. Når alle er blevet indkvarteret, er der mulighed for at følge rejselederen til en af byens shopping gader, hvor der også er lokale såvel som internationale restauranter.

 • Dag 5

  Hiroshima

  Vi starter dagen i Hiroshima Peace Memorial Park, den første bygning vi møder er ”Atomic Bomb Dome”. Denne bygning var en af de få murstensbygninger i byen og grundet bygge måden også et af de få bygninger der stod tilbage efter atombomben. Herefter går vi over den lille bro og er nu i selve parken hvor vi går forbi de forskellige mindesmærker før vi giver os god tid til at opleve Hiroshima Peace Memorial museum. Lidt syd for Hiroshima finder vi øen Miya-jima med et af Japan’s mest berømte helligdomme – Itsukushima Shrine. Vi er fremme på øen efter en togtur og en 10 minutters sejltur med færgen. Vi følges på en lille vandretur på øen, herefter er der tid på egen hånd før vi tager tilbage til hotellet.

 • Dag 6

  Hiroshimo

  Tokyo Midt på formiddagen tager vi Shinkansen til Tokyo, på rejsen kan vi være heldige at se Mount Fuji på venstre side. Fremme i Tokyo tager vi over til hotellet og får udleveret værelserne. Når vi mødes igen er det tid til at opleve Shibuya kvarteret, her finder vi verdens – måske – vildeste kryds. Området er en smeltedigel af liv, larm og butikker. Men når man har vænnet sig til det, så er det en oplevelse meget få glemmer.

 • Dag 7

  Dagstur Mount Fuji

  Muligvis så vi Mount Fuji fra toget i går. Ellers håber vi vejret er med os i dag, hvor vi skal på
  en heldagstur til Mount Fuji, guiden fortæller på engelsk, vores rejseleder vil oversætte det
  essentielle. Fremme ved det 3776 meter høje bjerg, skal vi op til ”femte station” i 2200 meters højde.
  Efter frokosten fortsætter vi til Ashi søen, her skal vi sejle en tur over til foden af Komagatake bjerget.
  Vi tager med svævebanen op på bjerget, her har vi igen mulighed for at nyde synet af Mount Fuji før vi returnerer til Tokyo

 • Dag 8

  Tokyo

  Vi skal opleve Tokyo i dag, eller rettere, vi skal opleve lidt af Tokyo. Byen er 25 gange større end København, hvilket sætter nogle begrænsninger. Vi kommer naturligvis til at opleve en imponerende storby, hvor der er skyskrabere, biler og masser af mennesker. Vores fokus vil være på den kejserlige have, hvor vi går en tur. Vi skal også opleve den imponerende konferencebygning fra 1996 – Tokyo International Forum, shopping gaden Ginza og flere andre steder.

 • Dag 9

  Tokyo

  En fridag i Tokyo – og dog. Vi mødes efter morgenmaden og tager en snak om de mange muligheder. Hvis du har svært ved at overskue byen, så går rejselederen i spidsen for en tur rundt i byen. Eventuelle udgifter til entre og transport vil være for egen regning.

 • Dag 10

  Tokyo - Billund

  Vi kører til lufthavnen for at starte hjemrejsen. Vi flyver fra Tokyo, efter et flyskifte ankommer vi til Billund denne aften.

 

Bestil her

praktiske informationer

Our World
Bestilling
Særpris for abonnenter 19.995 kr.
Pris 20.495 kr.
Antal personer
*Ledige pladser
*Denne oplevelse er kun for abonnenter*
BESTIL GENNEM LÆSERKLUBBEN

Bestil igennem Læserklubben på [email protected]
eller telefon 9626 3756 / 9626 3757

Mandag til torsdag 08.00 - 16.00

Fredag 08.00 - 15:30.