Juletur til Celle

Juletur til Celle

7. - 9. december 2022
Afgang fra Herning, Ikast og Silkeborg

Prisen inkluderer

 • Kørsel i 4 stjernet bus
 • Erfaren Rejseleder
 • Smurt rundstykke med kaffe
 • Ophold på Hotel Celler Hof inkl. morgenmad (2 nætter)
 • 3-retters menu 1. aften.
 • By rundvisning med lokal guide i Celle
 • Entré til slottet i Celle
Praktiske informationer sendes via mail senere.
Velegnet til gangbesværede
Tid på egen hånd

Program

Man skulle næsten ikke tro at Celle kan blive mere charmerende end den bindingsværkfyldte by er i forvejen. Men med julelys, julemarkeder og duften af julens krydderier. Her stråler julemarkederne inde i de hyggelige stræder og livet nydes i den kolde tid. Kom med til et perfekt afbræk i den travle juletid og lad julestemningen indfinde sig.

 • En gammel tysk middelalder by

  Vi drager til den gamle tyske middelalderby Celle. En indbydende by der bærer præg af at være bygget op omkring en borg, og som gennem flere hundrede år var residensby for fyrstedømmet Lüneburg. Foruden slottet findes flere adelshuse i smuk barokstil. Måske du allerede har hørt historien om den danske dronning Caroline Mathilde?

  På denne juletur skal vi på sightseeing i den gamle by, besøge det eventyrlige slot og hygge os blandt de mange klassiske juleboder. På vejen syd på serveres smurte rundstykker med kaffe inden vi om eftermiddagen
  ankommer til Celle. Vi fornemmer straks, hvor umådelig heldig Celle har været. Byen er aldrig blevet beskadiget under krigene op gennem tiderne. Derfor står de mange fredede og velbevarede bindingsværkshuse i dag klos op ad hinanden og udgør en af de største og vigtigste enheder af sin art i Europa.

 • Med julemarkeder lige udenfor døren

  Vi bor i hjertet af den historiske bydel på Hotel Celler Hof, med julemarked lige uden for døren og med udsigt til Celle Slot. Det 3-stjernede hotel er omgivet af byens seværdigheder og er det ideelle udgangspunkt for at udforske julen i Celle. Vi indkvarteres i moderne rummelige værelser med alle fornødne faciliteter. Her oplever vi service helt i top og ægte gæstfrihed. Eftermiddagen og aftenen er til fri
  disposition. Lige uden for døren, i de maleriske gader, venter de mange forskellige juleboder, både moderne og historiske, som byder på lokale delikatesser, kunsthåndværk, karruseller og andet godt. Begynd eksempelvis med et varmt og styrkende glas gløgg ved det traditionsrige 14 meter høje juletræ, og lad jer ramme af den særlige julestemning, som næppe findes hyggeligere end lige her i Celle.

  Rejselederen arrangerer fælles middag om aftenen under det smukke, gamle rådhus i Der Ratskeller Celle, som siden 1378 har budt gæster velkommen. Her nyder vi en tre retters menu i de historiske lokaler.

 • Tid til grænsehandel

  Når morgenmaden er indtaget på rejsens sidste dag, kører vi nordpå mod Slesvig, hvor vi har et par timer på egen hånd. Kom tæt på den imponerende domkirke, besøg julemarkeder i Nordeuropas ældste by og rejselederen hjælper gerne med andre forslag. Vi når grænsekioskerne sidst på eftermiddagen, hvor der er mulighed for de sidste indkøb samt aftensmad, hvis sulten atter har meldt sig.

  Sidst på aftenen er vi hjemme igen efter tre mindeværdige dage i julens tegn.

  Prisen for denne tre-dagstur til Celle er 2395 kroner for abonnenter. Ikke-abonnenter er velkomne for 2595 kroner. Eneværelsestillæg koster 450 kroner.

  Ønsker du en bestemt plads i bussen kan denne tilkøbes for 100 kroner, bestil blot igennem Læserklubben.


Bestil her

praktiske informationer 0

Herning
Silkeborg
IkastSkave Turistfart

Sædereservation kan tilkøbes for 50 kroner og bestilles igennem Læserklubben på [email protected] eller telefon 9626 3756/57

Skave Turistfart er medlem af Rejsegarantifonden. Medlemsnummer 2141

pdf ikonSkave Turistfarts handelsbetingelser

Bestilling
Særpris for abonnenter 2.395 kr.
Pris 2.595 kr.
Antal personer
* Udsolgt
Sorry, This product is out of stock....
*Denne oplevelse er kun for abonnenter*
BESTIL GENNEM LÆSERKLUBBEN

Bestil igennem Læserklubben på [email protected]
eller telefon 9626 3756 / 9626 3757

Mandag til torsdag 08.00 - 16.00

Fredag 08.00 - 15:30.