Polen - velvære og historie

Polen - velvære og historie

24. - 28. oktober 2022
Afgang fra Silkeborg, Ikast og Herning

Prisen inkluderer

 • Buskørsel i moderne langtursbus
 • 4 x morgenmad
 • 4 nætter på Hotel New Skanpol i Kolobrzeg
 • 3 x frokost
 • 4 x aftensmad
 • En behandlingspakke bestående af 3 små behandlinger (Hydro Jet Massage, rygmassage og lille mudderpakning)
 • Fri entré til spa/pool/sauna med mere
 • En aften med musik og mulighed for dans
 • En eftermiddag med kaffe og kage
 • Guidet byrundtur
 • Udflugt til Kozalin

Sædereservation kan tilkøbes for 100 kroner og bestilles igennem Læserklubben på mail [email protected] eller telefon 9626 3756/57

Praktiske informationer sendes via mail senere.
Velegnet til gangbesværede
Tid på egen hånd

Program

Bred hvid sandstrand, et væld af hyggelige caféer og gode restauranter, butikker og wellness til yderst rimelige priser - sådan er Kolobrzeg, Polens mest kendte spaby. Der er bestemt ikke noget at sige til, at byens gæster vender tilbage gang på gang, for her er alt, hvad man har brug for, hvis man trænger til forkælelse

 • Kurby for alle - Østersøens Perle

  Østersøens perler Kolobrzeg har i mere end 200 år fungeret som kurby både for polakkerne selv, men også for udefrakommende og i manges optik er området ganske enkelt »Østersøens Perle«. Denne fornemme titel er også tildelt Bornholm, og de to har da også en del tilfælles, blandt andet det utroligt fine sand, som findes både på Dueodde og her i Kolobrzeg. Og så kan man faktisk også sejle fra Nexø og hertil.
  Vi har fået et virkeligt godt tilbud på ophold sidst i oktober, hvor vejret formentlig lægger op til både vandreture, kulturelle indslag og masser af hygge og velvære. Så tag ægtefællen, kæresten, veninden eller dine store børn under armen og nyd Polens Riviera med Læserklubben og Sørens Rejser. 

 • Hygge og velvære

  Vores hotel er New Skanpol, der ligger perfekt inde i byen lige ved en stor park. Den skønne og livlige strandpromenade ligger også i gåafstand fra hotellet. I 2022 åbnede New Skanpol en spritny spa-afdeling, kaldet Skanpol Beaty, Spa & Wellnes. Fordelt på to etager finder du behandlingsrum, behagelige massagesaloner, ansigts- og kropsprodukter, fitnesscenter og en stilfuld lounge med udsigt over parken. Der bydes også på indendørs swimmingpool, boblebad samt våd- og tørsaunaer.
  Barområdet er populært og her findes alskens former for øl og drinks og en hyggelig stemning.
  Opholdet er med helpension og maden er ganske udmærket, men vil du forkæle dig selv ekstra, kan det anbefales at prøve den utroligt lækre restaurant, der ligger lige ved siden af hotellet. Groft penslet ud får du nærmest gourmetmad til cafeteriapriser her.

 • Afgang fra Midtjylland

  Langtursbussen fra Sørens Rejser kører fra Kjellerup, Silkeborg, Ikast og Herning mandag 24. oktober tidligt om morgenen. Med passende pauser undervejs, når vi Kolobrzeg først på aftenen. Indkvartering og middag i hotellets restaurant.

 • Historisk stemning

  Kolobrzeg er en skøn by at tilbringe flere dage i uden særlige planer, men har du lyst til at opleve, er der også rig mulighed for det. Byen er en af de ældste i Pommern og har blandt andet en omfattende gejstlig historie, der afspejles i områdets mange spændende kirker.
  Et besøg i Maria-Basilikaen skal have en stor anbefaling. Det er en femstjernet gotisk halkirke fra det 14. århundrede og meget stemningsfuld. Også byens rådhus er ganske specielt. Det har tjent som både fæstning og vartegn, hvis pragt i sin tid blev brugt som et signal til omverdenen om magt og status. Bygningen blev ødelagt først i 1800-tallet, men ruinerne blev brugt som et minde om fortiden. Et nyt rådhus blev opført og i kælderen finder man i dag en hyggelig musikcafé under de velbevarede gotiske hvælvinger.

 • Forkælelse og flotte frisurer

  Rejsen inkluderer tre mindre velværebehandlinger, men du har naturligvis mulighed for at tilkøbe flere på stedet, hvis du bliver fristet til mere. Der er nok at vælge imellem - inklusiv frisører, der er virkelig dygtige

 • Besøg i Kozalin

  Under opholdet tilbyder vi en orienterede byrundtur samt en udflugt til Koszalin, der ligger en times kørsel fra Kolobrzeg. Her besøger vi det store indkøbscenter Atrium med over hundrede butikker. Koszalin har godt 100.000 indbyggere og ligger ved floden Dzierzecinka.

 

Bestil her

praktiske informationer 0

Herning
Silkeborg
IkastSørens Rejser

Sædereservation kan tilkøbes for 100 kroner og bestilles igennem Læserklubben på mail [email protected] eller telefon 9626 3756/57

Sørens Rejser A/S er medlem af Rejsegarantifonden. Medlems­nummer: 1673.

pdf ikonSørens Rejsers handelsbetingelser 

Bestilling
Særpris for abonnenter 2.895 kr.
Pris 3.095 kr.
Antal personer
*Ledige pladser
*Denne oplevelse er kun for abonnenter*
BESTIL GENNEM LÆSERKLUBBEN

Bestil igennem Læserklubben på [email protected]
eller telefon 9626 3756 / 9626 3757

Mandag til torsdag 08.00 - 16.00

Fredag 08.00 - 15:30.