Vestlige Canada og Vancouver Island

Vestlige Canada og Vancouver Island

1. - 13. september 2022
Afgang fra Billund

Prisen inkluderer

 • Afrejsemøde for tilmeldte deltagere
 • Fly: Billund - Amsterdam - Seattle//Calgary - Amsterdam - Billund
 • Dansk Rejseleder/chauffør fra Billund til og med Calgary
 • Overnatninger på turistklasse hoteller/moteller
 • Morgenmad dagligt
 • Stort udflugtsprogram
 • Hvalsafari
 • Entré til Nationalparker
 • Køretur på Athabasha gletsjeren
 • Entré til Royal Tyrell museum
 • Lufthavnsskatter, afgifter og brændstoftillæg
 • Informationsmøde før afrejsen

Enkeltværelsestillæg kan tilkøbes for 6870 kroner. 

Praktiske informationer sendes via mail senere.
Velegnet til gangbesværede
Tid på egen hånd

Program

Den amerikanske forfatter E.A. Mills skrev i 1924 ”At bestige de Canadiske Rocky Mountains kan udvikle sig til en kærlighed for naturen, styrke påskønnelsen af den smukke udendørs verden, og sætte en i kontakt med det uendelige”.

Det er stadig denne åndeløse oplevelse man opnår, når man skuer ud over de enorme bjergkæder med snedækkede toppe, der står omkranset af dybe skove og gennemskåret af gletsjere, der bliver til mægtige søer og rivende floder gennem polartundraen.

Disse enestående og næsten uberørte naturscenerier er målet for denne rejse.

Læserklubberne og OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere denne rejse til det østlige Canada og Boston i USA En rejse til det østlige Canada og USA er en rejse, der byder på utallige naturoplevelser og et bekendtskab med såvel Canada´s som USA´s møde med europæiske emigranter. Kun godt 40 år efter at Columbus havde fundet vejen til Amerika rejste opdagelsesrejsende over Atlanten og mødte de indfødte. Mod nord var det franskmænd, der anlagde kolonien New France, mens det var englændere, der i USA grundlagde New England. Tag med på en rejse, der starter i Toronto og slutter i Boston. En rejse, hvor vi også besøger Niagara Falls, Ottawa, Montreal og Quebec. I slutningen af september er naturen allerflottest i det østlige Canada.

 • Dag 1- Afrejse

  Vi flyver fra Billund kl. 11.50 via Amsterdam til Seattle i staten Washington i USA. Vi lander kl. 15.50. Efter ankomsten midt på eftermiddagen lokal tid henter vi vognen, der bliver vores transportmiddel de kommende dage. Først på aftenen er vi fremme ved vores hotel lidt nord for Seattle i den lille by Anacortes.

  Fidalgo Country Inn, Anacortes, 1 nat

 • Dag 2 - Anacortes - Nanaimo

  Vi sejler til Vancouver Island gennem Juan de Fuca strædet, som er en oplevelse i sig selv. Når vi kører af færgen, er vi i Canada.
  Byen Victoria, der er hovedstad i provinsen British Columbia, kaldes også for ”The Garden City”, og den er med sine fantastiske parker og mange flotte bygninger meget anderledes end andre byer i det vestlige Canada. Efter besøget i Victoria fortsætter vi turen nordpå til Nanaimo, hvor vi bor de næste 2 nætter.

  Ramada by Wyndham Nanaimo, Nanaimo, 2 nætter

 • Dag 3 - Ucluelet

  Vi kører tværs over øen til Ucluelet. Det første stop er ved de gigantiske 800 år gamle træer i Cathedral Grove, hvor vi naturligvis går en tur mellem træerne.
  Herefter fortsætter vi til Ucluelet. Hvert år passerer et stort antal hvaler forbi Vancouver Island, når de migrerer fra syd mod nord. Et af de bedste steder at se disse hvaler, er på vestkysten af Vancouver Island. Vi skal på en 2,5 - 3 timer lang hvaltur. Spækhuggere, gråhvaler og pukkelhvaler ses på forskellige tidspunkter, og chancerne for at komme på tæt hold af dem er absolut til stede her. Hvis vi er heldige, ser vi måske en sortbjørn på vejen til og fra Ucluelet.

 • Dag 4 - Nanaimo - Vancouver

  Vi forlader Vancouver Island og sejler over Strait of Georgia til fastlandet. Havnen Horseshoe Bay ligger lidt nord for Vancouver.
  Efter ankomsten til Vancouver starter vi med at se nærmere på den nordlige del af Vancouver.

  SureStay Hotel by Best Western North Vancouver, 2 nætter

 • Dag 5 - Vancouver

  Det mest karakteristiske ved Vancouver er de smukke bjergtinder, der nærmest omkranser byen – ligegyldigt hvor man befinder sig, er der en helt betagende udsigt. På en tur rundt i byen besøger vi bl.a. den gamle bydel Gastown, havnefronten og ikke mindst Stanley Park, som er kendt for sine mange totempæle. Om eftermiddagen er der plads til, at man på egen hånd kan opleve nye ting eller måske uddybe nogle af formiddagens oplevelser. Hvis du er lidt i tvivl om hvad eftermiddagen skal gå med, så står rejselederen naturligvis til rådighed.

 • Dag 6 - Vancouver - Kamloops

  Vi forlader Vancouver og kører mod Kamloops. Vi stopper ved Othello tunnels ved byen Hope, her forlader vi vognen og går cirka 3 kilometer af stier og gennem gamle tog tunneller, det er en nem vandretur. Vi giver os god tid til at opleve området. Herefter fortsætter vi til Kamloops, vi er nu kommet ind i det Canadiske ”high country”. Byen lægger hvor North og South Thomson floderne mødes.

  The Plaza Hotel, Trademark Collection by Wyndham, Kamloops, 2 nætter

 • Dag 7 - Kamloops – Sunwapta Falls

  Dagens første stop bliver i den imponerende Wells Gray Provincial Park, der med sine over 540.000 hektar vildnis ligger i Nord Cariboo Mountains. Wells Gray Provincial Park er den tredje største og en af de mest spektakulære naturparker i British Columbia. Parken har bl.a. en del vandfald, og vi kigger nærmere på Spahat Falls.
  Vi fortsætter igennem smuk og ret øde natur mod Jasper til Sunwapta Falls. Undervejs strækker vi ben ved Mount Robson, som er det højeste bjerg i Rocky Mountains.

  Vi skal bo på Sunwapte Falls Rocky Mountain Lodge, i Nationalparken, hvor der er både stille og smukt.

  Sunwapta Falls Rocky Mountain Lodge, 2 nætter

 • Dag 8 - Jasper

  Vi har en hel dag til at udforske området omkring Jasper. Vi starter med Athabasca Falls inden vi kører via Medicine Lake til Maligne Lake. Undervejs går vi en smuk tur langs Maligne Canyon, som er skabt af årtusinders erosion. Med lidt held kan vi opleve bjørne og elge på turen mod Maligne Lake. Midt på eftermiddagen har I et par timer til at udforske Jasper. Her ligger mange hyggelige små butikker, eller måske det er tid til at smage en lokal øl fra Jasper Brewing Company. Sidst på dagen er vi tilbage på hotellet.

 • Dag 9 - Jasper - Banff

  Endnu en dag fyldt med oplevelser. Vi vil opleve talrige smukke bjergsøer, evig sne på toppen af bjergene og noget af dyrelivet i Rocky Mountains. Vi kører på en af de smukkeste panoramaveje i verden: Icefield Parkway. Dagens højdepunkt kunne blive en køretur på Athabasha gletsjeren i en special bygget bus. Der vil ligeledes være mulighed for at gå en tur på gletsjeren. På vejen mod Banff besøger vi endnu et fantastisk sted, nemlig Lake Louise, der ligger smukt omkranset af høje sneklædte bjerge. Kort herfra findes Lake Moraine, endnu en smuk beliggende bjergsø, her strækker vi ben før vi kører de sidste 70 kilometer til Banff.

  Peaks Hotel and Suites, Banff, 2 nætter

 • Dag 10 - Banff

  Vi ser nærmere på Banff, bl.a. Bow-vandfaldet, Lake Minnewanka og en vandretur i Johnston Canyon. Der bliver også tid til at nyde byen Banff, og hvis man har lyst, kan man tage med rejselederen på en gondoltur til toppen af Sulphur Mountain for at nyde panoramaudsigten over området.

  Eftermiddagen er afsat til tid på egen hånd, rejselederen sørger naturligvis for at orientere om de mange muligheder der findes i området.

 • Dag 11 - Banff - Drumheller

  Vi forlader Banff og dermed Rocky Mountains og kører ud på den canadiske prærie. Midt på formiddagen besøger vi et canadisk landbrug, hvor vi kommer helt tæt på både store maskiner samt det helt autentiske moderne landbrug. Herfra bevæger vi os tilbage i tiden - til dengang, hvor dinosaurerne var på jorden.
  Området ved Drumheller er stedet, hvor man har fundet flest rester af dinosaurer. Der forskes og udgraves stadigvæk i området.

  Vi bruger eftermiddagen på at udforske Royal Tyrell museum, hvor vi kan få et spændende indblik i tiden, da dinosaurerne levede på jorden. Vi overnatter i Drumheller.

  SureStay Plus Hotel by Best Western Drumheller, 1 nat

 • Dag 12 - Vancouver

  Det mest karakteristiske ved Vancouver er de smukke sneklædte bjergtinder, der nærmest omkranser byen – ligegyldigt hvor man befinder sig, er der en helt betagende udsigt. På tur rundt i byen besøger vi bl.a. den gamle bydel Gastown og ikke mindst Stanley Park, som er kendt for sine mange totempæle. Om eftermiddagen er der plads til, at man på egen hånd kan opleve byen eller måske uddybe nogle af formiddagens oplevelser. Hvis du er lidt i tvivl om hvad eftermiddagen skal gå med, så står rejselederen naturligvis til rådighed.

 • Dag 13 - Calgary og afrejse

  Vi kører til Calgary, hvorfra rejsen mod Billund starter. Vi flyver kl. 15.10. Bemærk venligst, rejselederen bliver i Canada, så du følges hjem med dine medrejsende.

 • Dag 14 - Billund

  Ankomst til Billund kl. 13.35 efter et flyskifte i Amsterdam.

 

Bestil her

praktiske informationer 0

BillundOur World

Our World er medlem af Rejsegarantifonden. Medlemsnummer: 1747

Bestilling
Særpris for abonnenter
Pris 24.995 kr.
Antal personer
* Udsolgt
Sorry, This product is out of stock....
*Denne oplevelse er kun for abonnenter*
BESTIL GENNEM LÆSERKLUBBEN

Bestil igennem Læserklubben på [email protected]
eller telefon 9626 3756 / 9626 3757

Mandag til torsdag 08.00 - 16.00

Fredag 08.00 - 15:30.